ȚIRIAC LEASING
ȚIRIAC OPERATING LEASE
ALLIANZ-ȚIRIAC

Anul 1999 marchează momentul în care Țiriac Leasing își începe existența, inițial sub denumirea de Molesey Leasing Group. Începând cu anul 2000, compania și-a continuat activitatea sub denumirea de Țiriac Leasing, subliniind astfel apartenența la grupul din care face parte. Ulterior, în august 2007, denumirea companiei s-a completat cu acronimul “IFN”, ca urmare a înregistrării societății în evidențele Băncii Naționale a României ca instituție financiară nebancară.

Inființată inițial cu scopul de a oferi suport vânzărilor auto ale Grupului Țiriac, societatea s-a dezvoltat ca un bussines de sine stătător, adoptând o politică de diversificare a activității, oferind finanțare în sistem leasing financiar pentru întreaga gamă de autovehicule, noi și rulate, de la autoturisme până la flote comerciale.

Membra a Asociației Societăților Financiare (ALB România) încă din decembrie 2006, compania Țiriac Leasing a înregistrat în permanență o prezență activă în cadrul pieței de profil.

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul www.tiriacleasing.ro

 

 

Cu o experiență de 14 ani în furnizarea de servicii de leasing operațional și management de flote, Țiriac Operating Lease este o companie 100% antreprenorială, caracterizată prin flexibilitate și o atenție specială acordată clienților săi.

Prin intermediul serviciilor de leasing operational companiile au posibilitatea de a plăti pentru utilizarea unui vehicul pe toată durata contractului o chirie lunară fixă către Țiriac Operating Lease. Astfel, acestea beneficiază de o flotă adaptată necesităților evitând totodată activități birocratice conexe legate de întreținere și administrare.

Odată cu preluarea riscurilor de către Țiriac Operating Lease, clienții se pot concentra pe dezvoltarea activităților de bază, având posibilitatea de a-și reînnoi periodic flota și beneficiind de consiliere specializată, asistență tehnică de urgență și mașină la schimb.

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul www.topl.ro

 

ALLIANZ-ȚIRIAC

 

Bazele actualei companii Allianz-Țiriac Asigurări au fost puse în anul 1994, odată cu înființarea societății Asigurări „Ion Țiriac” SA (ASIT). Mizând inițial, în principal, pe dezvoltarea relațiilor cu clienți ce desfășurau activități în domeniile industrial și comercial, ASIT a reușit să creeze adevărate parteneriate pe termen lung cu asigurații săi. Integrarea, în anul 2000, a societății ASIT în grupul de asigurări german Allianz, a întărit poziția acesteia pe piața românească, statutul de membru al unuia dintre cele mai importante grupuri financiare din lume, conferind companiei rezultate – Allianz-Țiriac Asigurări – un avantaj competițional sensibil.

Allianz-Țiriac oferă la ora actuală o gamă completă de produse și servicii de protecție și planificare financiară, pe toate segmentele de asigurări – auto, bunuri, răspundere, viață, sănătate. Astăzi, portofoliul de asigurări al companiei are o structură diversificată, incluzând practic toate tipurile de produse de protecție și planificare financiară, din gama asigurărilor generale, asigurărilor de viață și sănătate, activitatea extinzându-se, începând din 2007 și pe segmentul administrării private a pensiilor.

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul www.allianztiriac.ro