Complexul Sportiv Ion Ţiriac
Patinoarul Țiriac – Telekom Arena
GYMNADIA

În anul 2010, sub coordonarea domnului Ion Țiriac, Fundaţia Olimpică Română a început demersul de reconstrucție a fostei bazei sportive Granitul din zona Pantelimon. Prima fază a proiectului s-a bucurat de un răspuns pozitiv din partea comunității și a partenerilor care s-au alăturat proiectului până în prezent.

Centrul pune la dispoziție facilități la standarde internaționale: un teren de fotbal omologat FIFA cu 2 stele cu un teren multifuncțional pentru minifotbal, handbal, tenis de câmp și tenis cu piciorul, un teren de baschet, precum și un teren de fotbal și volei pe nisip.

În cadrul Complexului Sportiv Ion Țiriac serviciile adresate elevilor și instituțiilor școlare sunt gratuite.

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul www.complexsportiv.ro

Operat de Fundația Țiriac și construit la inițiativa domnului Ion Țiriac, patinoarul Țiriac – Telekom Arena a fost inaugurat pe data de 7 decembrie 2016.

Țiriac – Telekom Arena este un proiect unic, singurul patinoar din zona București-Ilfov dezvoltat conform celor mai recente norme olimpice internaționale și în acord cu indicațiile Federației Internaționale de Hochei (FIH). Principalul său scop este încurajarea practicării sportului în rândul copiilor, tinerilor și sprijinirea echipelor sportive în atingerea celor mai înalte performanþe.

Patinoarul situat în Otopeni, pe Strada Drumul Gării Odăi, are o suprafață construită de 4.863 mp și o capacitate de aproximativ 500 de locuri.

Amplasamentul pune la dispoziþia vizitatorilor 4 vestiare pentru echipele de hochei, 6 vestiare individuale pentru patinatori sportivi și un vestiar pentru publicul larg. În plus, beneficiază de o parcare de 70 de locuri, cu spații adaptate inclusiv pentru autocare.

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul www.fundatiaiontiriac.ro/proiecte/patinoarul-telekom-arena/

În anul 2018, prin colaborarea Fundațiilor Ion Țiriac și Nadia Comăneci, a fost lansată sala de gimnastică GymNadia dedicată cursurilor de inițiere în gimnastică și educație fizică pentru copiii cu vârste cuprinse între 2 și 5 ani. Antrenamentele îmbină activitatea fizică cu distracția pentru dezvoltarea sănătoasă și armonioasă a micuților gimnaști.

Găzduită la etajul superior al Patinoarului Țiriac-Telekom Arena, sala de inițiere în gimnastică și educație fizică este o facilitate sportivă unică din perspectiva infrastructurii și a dotărilor puse la dispoziție cursanților. Spațiul este utilat cu echipamente și instrumente la cele mai înalte standarde de calitate și siguranță, destinate pregătirii copiilor. Atât calitatea echipamentelor, cât și nivelul ridicat al antrenamentelor din cadrul GymNadia sunt avizate de către Nadia Comăneci.

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul: http://www.fundatiaiontiriac.ro/proiecte/gymnadia-sala-de-initiere-in-gimnastica-si-educatie-fizica/