Țiriac Property Services
Securit Force
Media-Tique

Înființată în anul 2012, compania Țiriac Property Services oferă servicii integrate de administrare profesională și management operațional al imobilelor. Segmentele de piață pe care le acoperă compania sunt cel rezidențial, comercial, industrial, segmentul parcurilor logistice și de birouri.

În cadrul serviciilor de property management oferite, compania intermediază procesul de negociere și semnare a contractelor de închiriere și a celor cu furnizorii, asigurând, astfel, reprezentarea proprietarului în relația cu terții. În același timp, compania are expertiză în mentenanța tehnică a imobilelor și a sistemelor tehnice care le deservesc, în intervenții în regim de urgență prin echipă tehnică specializată, precum și în servicii de curățenie, întreținere și relocare.

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul www.tiriacpropertyservices.ro

Securit Force

 

Securit Force, parte a Grupului Țiriac, a fost înființată în anul 2000, având ca obiect de activitate asigurarea serviciilor de pază și protecție, monitorizare și intervenție rapidă. În prezent, compania asigură o gamă diversă de servicii de securitate, dispunând de o echipă de specialiști cu o vastă experiență în domeniu, atât în planul execuției, cât și al consultanței de specialitate.

Media-Tique

 

Media-Tique, fondată în 2003, este o agenție cu expertiză în media și comunicare, oferind o gamă integrată de servicii de strategie și account management, cercetare, planificare și media buying.

Având o echipă consolidata de profesioniști, agenția a asigurat de-a lungul timpului servicii de consultanță unor importante companii internaționale și locale, contribuind, astfel, la poveștile lor de succes din România.

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul  www.unitedmedia.ro.