Bucureşti, 15 mai 2018 – Petru Văduva revine la vârful structurii de management a Grupului Țiriac începând cu luna curentă. La 10 ani de la prima sa interacţiune cu familia Țiriac, acesta reia colaboararea cu holdingul ce înglobează în structura sa peste 40 de companii cu activităţi în domenii precum auto, financiar, imobiliar sau aviaţie.

Petru Văduva a lăsat una dintre cele mai puternice amprente asupra Grupului, după ce în anul 2009 a preluat cârma activităţii afectate de criza economică. Abordarea sa strategica a avut un impact vizibil pozitiv în modernizarea Grupului Țiriac.

Mandatele sale anterioare la conducerea Țiriac Holdings s-au desfăşurat în intervalele ianuarie 2009 – iunie 2011 şi respectiv aprilie 2012 – mai 2013.

Este o provocare pentru mine şi o oportunitate extraordinară să revin în Grupul Țiriac. Am încredere că alături de echipa Țiriac Holdings voi duce activităţile companiilor la un nou nivel, în concordanţă cu aşteptările pieţelor dinamice pe care acestea activează. Planific să mă implic activ în îmbunătăţirea serviciilor pe care companiile le livrează. Consider că serviciile reprezintă un diferenţiator al Grupului Țiriac care trebuie să atingă noi dimensiuni”, a declarat Petru Văduva.

Petru Văduva preia funcţia de CEO de la Dragoş Dinu care îşi încheie mandatul de patru ani în cadrul Țiriac Holdings.